Olay, dün akşam saatlerinde Yeşildere Mahallesi 1171 Sokak ile 1176 Sokak kesiştiği noktada meydana geldi. Bir düğünden geldiği ve alkollü olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Barış H., yolda otomobiliyle patinaj yapmaya başladı. Çevredekilerin uyarısını dikkate almayan Barış H. patinaj yapmayı sürdürdü. Sokaktaki vatandaşlarla tartışan Barış H. aracına binip hızla uzaklaştı. Ancak, kısa süre sonra tekrar aynı noktaya gelen sürücü, otomobilinden inmeden pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş etmeye başladı.

Tüfekten çıkan saçmalar yolda oynayan 12 yaşındaki Mehmet K.'nin sağ ayağına isabet etti. Baba Yılmaz K. ve anne Perihan K. önce ambulansa, ardından polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağına onlarca saçma isabet eden küçük çocuğu Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Olaydan sonra kaçan Barış H. kısa süre sonra yakalandı.

Anne Perihan H., kısa süre önce tartıştıkları şüphelinin önce hedef gözeterek, ardından pompalı tüfekle havaya defalarca ateş ettiğini söyledi.

Doktorlar, Mehmet K.'ya isabet eden saçmaları çıkardıklarını, hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.