Lösemi tedavisi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde başta anneler olmak üzere herkesin uygun ilik bulmak için seferber olduğu 29 yaşındaki Gamze Akbaş, oğlu 3 yaşındaki Atakan’la özlem gideriyor. Kemoterapi tedavisinin ilk kürünün tamamlanmasının ardından kısa süreliğine taburcu olan Akbaş, soluğu oğlu Atakan’ın yanında aldı.

GAMZE AKBAŞ: ÇOK MUTLUYUM

Gamze Akbaş, her gün telefonla konuştuğu, masallar anlattığı Atakan’la yan yana gelişini blogunda paylaştı. Gamze Akbaş, 'Daha ne denir ki işte mutluluk' başlığıyla fotoğraflarını yayımladı. Akbaş, 'Ne desem, nasıl anlatsam mutluluğumu. Şu an yeni uyuttum sallayarak. Hala bacaklarımda. Şu an seyrediyorum doyarcasına. Doyamıyorum. Çok mutluyum' diyerek binlerce takipçisini de mutluluğa boğdu.

ANNELER, GÖNÜL RAHATLIĞIYLA EVLADINA SARILDI

Gamze Akbaş'ın durumunu yakından takip eden, ilik bağışı konusunda seferberlik başlatan ve pek çok lösemi hastasına umut taşıyan binlerce kişi, mutluluğunu yorumlar yaparak dile getirdi. Birçok anne, Akbaş'a yanıt olarak 'Haftalar sonra ilk kez bizler burada evlatlarımıza gönül rahatlığıyla sarılıp uyuyacağız' diyerek sevinçlerini ifade etti.