Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan ve ve Dilovası Çok Programlı Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Şule Çalık, 30 Ekim Salı günü öğlen arasında eve gelip yemek yedikten sonra annesine "Öğleden sonra son dersim boş. Eve erken gelirim" diyerek tekrar okuluna gitti. Dersleri bittikten sonra en son okuldan çıkarken görülen Şule'den bir daha haber alınamadı.

Kızlarının kaçırıldığını söyleyen baba Mevlüt Çalık, "Kızım Şule okuldan eve gelirken kaçırıldı. Kızımdan 8 gündür haber alamıyoruz. Kızımın kaçırılmasından komşumuzun oğlu 19 yaşındaki H.Ş.'nin sorumlu olduğunu tahmin ediyoruz. Çünkü daha önce kızımı tehdit edip kaçıracağını söylemiş. Yetkililerden bir an önce kızımı sağ salim bulmalarını istiyoruz. Ölü mü sağ mı bilmiyoruz. Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli’nin merkezinden güpe gündüz okul çıkışı kızım kaçırılıyor ve halen bulunamıyor. Bu nasıl bir iştir, ne olur kızımı bana sağ salim bulun" dedi.

Öncelikle kızının sağ olduğundan emin olmak isteyen aile, ayrıca öğreniminin de yarına kalmasanı istemediklerini belirtti.



MI,MB(MB/SS)