Olay, dün öğleden sonra Siverek'in Hayriye Mahallesi'nde meydana geldi. Türk Telekom Lisesi'nde öğrenim gören F.Y., babası R.Y.'yi cep telefonundan arayarak, "Baba beni kaçırdılar" dedi. Konuşmanın ardından kapanan telefon sonrası okula giden baba R.Y.'ye, kızının teneffüse çıktıktan sonra derslere girmediği söylendi.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Kızına ulaşamayan R.Y., Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kızının teneffüste okuldan ayrıldığını ve kendisini de telefonla arayarak kaçırıldığını söylediğini anlatan baba R.Y., "Kızım bilmediğim bir numaradan arayıp kaçırıldığını söyledi. Sonra telefon kapandı. Tekrar aradığım numaraya ulaşamadım. Okuluna gittim, teneffüse çıkıldıktan sonra kızımın derslere girmediği söylendi. Kızımı birkaç ay önce teyzesinin oğlu olan R.Y. istedi. Ancak ben kızımın yaşı küçük olduğu ve okula gittiği için kabul etmedim. Kızımı, evlenmesine izin vermediğim R.Y. ile babası C.Y. kaçırmış olabilir" dedi.

Kızın babasının iddiasının ardından polis, R.Y. ile babası C.Y.'yi evinde bulamadı. Polis, kaçırıldığı iddia edilen F.Y. ile teyzesinin oğlu ve babasının bulunmasına yönelik  çalışmasını sürdürüyor.



MS(HK/CK)