Merkez Yıldırım İlçesi Şükraniye Mahallesi Vardar Sokak’taki beş katlı apartmana giren ve üst kattaki kapı zilini çalan V.Ş., kim olduğunu soran ev sahibi M.K.'ye kendisini postacı olarak tanıttı. Apartamana girerek üst kata çıkan şüpheli, iddiaya göre pantolunu indirip cinsel organını gösterdikten sonra genç kadının giydiği eşofmanın altını çıkarmak istedi. M.K.'nın çığlık atması üzerine korkan V.Ş., kaçmak isterken, çığlık sesini duyan mahalle sakinlerinin apartmandan yukarı çıktığını gördü.

KENDİNİ ÇATI KATINA KİLİTLEDİ

Bu kez çatı katına çıkan şüpheli, kalabalığın artması üzerine kapıyı kilitledi. Kapının kırılmasından korkan V.Ş., cep telefonu ile polisi arayarak, “Ne olur beni kurtarın, yoksa linç edecekler” dedi. Olay yerine kısa sürede polis ekibi sevk edildi.

BİBER GAZI SIKILINCA İNANDI

Linç edilmekten korkarak çatı katında kendini kilitleyen cinsel taciz şüphelisi, gelen polis ekiplerine de inanmadı. Kilitlediği kapıyı açmayan V.Ş., polisin biber gazı sıkması ile ikna oldu. Polis, öfkeli kalabalığı uzaklaştırdıktan sonra şüpheliyi apartmandan çıkardı. V.Ş.'nin, cinsel tacizden çok sayıda suç kaydınının bulunduğu, 6 ayrı suçtan da arandığı öğrenildi.



HT(FK/AK)  


------------

V.Ş. (Volkan Şentürk)