Eğitim-İş Sendikası tarafından düzenlenen gösteriye katılmak üzere Tokat'a gelen  Levent Kırca, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltı sırasında sık sık basın mensupları ile şakalaşan Kırca, kentte kendisini taklit eden Yeşilırmak Mahallesi Muhtarı İrfan Koç ile buluştu. Muhtarın taklitte kendisinden daha iyi olduğunu söyleyen Kırca, İrfan Koç ile birlikte bir süre sarhoş taklidi yaptı. Kısa süreli gösteri toplantı salonundaki herkesi güldürdü.

Tokat programının çok güzel geçtiğini söyleyen Kırca, "Tokat çok güzel bir yer, ben de Tokatlı sayılırım, Amasyalıyım. Sendika başkanımız bizi köyünde evine davet etti. Bir çay demlediler, tadına doyum olmaz. Orada bana 10 dönümlük bir arsa bağışladı, içerisinde tarihi bir bağ evi var. Ben de yazları gelip muhtarımla birlikte gullüm yapacağız" diye konuştu.

Muhtar Koç'un "Orası hazine malı olmasın" sözleri üzerine Kırca, "Daha iyi ya. Hazine malını değerlendireceğiz. Hazine mallarının kimlere gittiğini biliyorsun" diye konuştu.

Köşe yazarı Ahmet Hakan'ın kendisiyle ilgili bugünkü yazısını da değerlendiren Kırca, şöyle konuştu:

"Ahmet kardeşimin yazısını çok beğendim. Kendisini tanıyorum ayrıca, yediğimiz, içtiğimiz var. Bu değerli köşe yazarlarının bizim gibi Atatürkçülere, Cumhuriyetçilere saldırması köşeye sıkıştıklarını gösteriyor. Ne zamandan beri sıkıştılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan sonra karşı güçler bu duruma düştüler. Onun için kendi köşelerinde bize saldıracaklar, sağlık olsun diyorum ben. Yanaklarından öpüyorum."