Olay, dün saat 07.00 sıralarında, Karaçulha Beldesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yer alan Zincirli Kavak Mevkii'nde meydana geldi. Antalya'dan Fethiye yönüne seyreden 19 yaşındaki Uygar Uçar yönetimindeki 48 PK 090 plakalı otomobilin sağ ön lastiği hareket halindeyken patladı. Kontrolden çıkan otomobil, bulvar üzerindeki işyerlerine yönelerek hızla kaldırıma çıktı. Yol kenarındaki beton elektrik direğiyle işyerine ait duvar arasındaki 160 santimetrelik aralıktan geçen otomobil, Musa Bulut'a ait koltuk döşeme atölyesi ile Ayşegül Kervan'a ait bir mefruşat dükkanına girdikten sonra savrularak durabildi.

SÜRÜCÜ OLANLARA İNANAMADI

Sürücü Uygar Uçar ile otomobilde bulunan arkadaşı, kazayı yara almadan atlattı. İki mağazada yaklaşık 8 bin TL'lik zararın oluştuğu kaza sonrası otomobilden çıkan Uçar, uzun süre ne olduğunu anlamaya çalıştı. Otomobilin geçtiği direkle duvar arasındaki mesafeyi şaşkın gözlerle izleyen sürücü, daha sonra polis ekiplerinden yardım istedi.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITTAYDI

Kaza anı ise komşu işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin kaldırıma çıkışı, ardından elektrik direği ile beton duvar arasındaki dar alandan geçişi görülüyor. Hızla iş yerlerine girdiği kameraya yansıyan otomobil, daha sonra savrularak duruyor.