Dün, Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi, Tulumba Caddesi üzerindeki kuyumcu dükkanında odun parçasıyla giren ve işyeri sahibi Feyzullah Çeralp’i başından yaraladıktan sonra 7 altın bilezik çalan şüphelilerin eşkalleri belirlendi. İşyeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, Feyzullah Çeralp’e ait kuyumcu dükkanından önce aynı cadde de başka bir kuyumcuya giren şüphelilerin yüzlerini kamera kayıtlarından tespit etti.

Kayıtlarda, 100-110 kilo ağırlığında, 190 santimetre boyundaki kirli sakallı esmer şüphelinin başında bere olduğu, örgü atkı ile yüzünü kapattığı ve elinde dizüstü bilgisayar çantası bulunduğu görülüyor. Onu bekleyen otomobilin ön tarafında ise sarı saçlı bir kadının oturduğu belirlendi. Şüphelilerin eşkallerini basınla paylaşan polis ekipleri, soygun yapan kişilerin üzerinde bulunan eşyanın ise Lüleburgaz deresinin set boyunda bulunduğunu bildirdi.

Diğer taraftan, özel bir hastanede tedavi altına alınan kuyumcu Çeralp dün akşam yapılan kontrollerinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.



Vİ(LK/CK)