Kış mevsiminde soğuk algınlığının yaygın olduğunu belirten Ahmet Beğendik, çiftlerin 14 Şubat Sevgililer Günü’ne bu özel reçelle sağlıklı bir şekilde kavuşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. 'Sevgi Reçeli’nin sevgiyle hazırlandığını ifade eden Beğendik, içerisinde Japon çiçek elması, nar suyu, çucuk tarçın, biberiye gibi özel meyvelerin yer aldığını da ifade etti. Reçelin kilosunu 15 TL’den satıldığını belirten Beğendik, şöyle dedi:

"Bu reçel ekonomik fiyatı ile sevgililerin ihtiyacı olan en önemli unsurları sunuyor. İçerisinde hem sağlık hem de sevgi var. Yani soğuk kış günlerinde sevgilileri soğuklara karşı koruyacak. Onların sağlıklı bir Sevgililer Günü yaşamalarına olanak sağlayacak. Bütün çiftleri, el emeği olan bu özel Sevgi Reçeli’ni tatmaya davet ediyorum."

PASTIRMACIDAN SEVGİLİLER GÜNÜ PAKETİ

Kayserili pastırmacı Mehmet Eker de, içerisinde çemeni alınmış yani ağız kokusu yapmayan 200 gram  pastırma, 4 diş sucuk ve 500  gram mantının yer aldığı Sevgililer Günü paketi hazırlayarak 20 TL'den satışa sunduğunu söyledi. Eker, şöyle konuştu:

"Pastırmanın fiyatı 60 TL’yi geçti. Dar gelirli vatandaşlarımız sürekli artan fiyatlar yüzünden pastırma ve de sucuğa bu ürünlerin memleketi olan Kayseri’de bile hasret kaldı. Biz de Sevgililer Günü’ne özel paketle onların hem ağzını hem de aşklarını tatlandırmak istedik. Bu paketin normal şartlarda fiyatı 40 TL."