Olimpiyatların ardından ailesinin oturduğu Antalya'ya dönen Nur Tatar, herkesin barış, mutluluk ve huzur içinde yaşaması gerektiğini söyledi. Kendisinin doğulu ve aslen Kürt olduğunu hatırlatan Tatar şöyle konuştu:

"Ama Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı olarak ülkemi başarı ile temsil ediyorum. Türkiye'de yaşıyoruz ve ırk ayrımının olmamasını istiyoruz. Türk vatandaşı olmak gerçekten çok güzel onur ve gurur. Hepimizin bunu bilmesi ve Türk milletinin de bunu bilmesi beni çok mutlu ediyor. Bildiğiniz gibi hepimiz Türkiye'yi temsil ediyoruz. Bayrağı göndere çekiyoruz ve istiklal marşını okutmaktan dolayı her zaman gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Bu nedenle Türkiye'deki herkes bizimle birlikteydi. O ringde onların duaları ile savaştık ve ter döktük. Bundan sonra da inşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Türkiye milletinin hem bayramını kutluyorum, hem de bizimle oldukları için teşekkür ediyorum."

'BU OLAYLAR CANIMIZI ÇOK ACITIYOR'

Gaziantep'te patlamanın herkes gibi kendisini de üzdüğünü vurgulayan Nur Tatar,   "Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu üzücü haberleri hemen unutmak istiyoruz. Çünkü, bu olaylar canımızı çok acıtıyor" diye konuştu.

Şu sıralar ailesinin açacağı lokantanın hazırlığı için çalışan Nur Tatar, işyerinin etrafındaki çitleri, ağabeyi Kadir Tatar ve ablası Sinem Nur ile boyarken görüntülendi. Tatar, "Bu biraz antrenman oluyor artık. İşyerini yakın zamanda açacağız. Bu nedenle, çitleri boyayarak açılışa yetiştirmek istiyoruz" dedi.



SE(SU/COŞ)