Üsküdar’da 2 gün önce meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Saadettin Baycan, 2 ay önce ailesiyle birlikte geldiği bir villada bahçıvanlık yapmaya başladı. Bahçede bulunan kümese, villa sahibinin polis olduğunu belirten bir arkadaşı tarafından bir süre önce 3 horoz bırakıldı. Baycan önceki gün villanın bahçesinde çalışırken 4 yaşındaki kızı Sudenaz da babasının yanında oyun oynuyordu.


HOROZUN SALDIRISINA UĞRADI


Bu sırada küçük kız, kümesin yanından geçerken horozlardan birinin saldırısına uğradı. Yüzünden ve kollarından yaralan Sudenaz kanlar içinde kaldı. Bağırışları duyan baba, koşarak kızını horozdan kurtardı


YÜZÜNE 9 DİKİŞ ATILDI


Büyük panik yaşayan baba Sadettin Baycan, çocuğu ilk olarak yakında bulunan özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine sevkedildi ve burada yanaklarına ile burnuna toplam 9 dikiş atıldı.




HOROZ SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ


Baba Sadettin Baycan hastanedeki tedavinin ardından horozların sahibinden karakola ve savcıya giderek şikayetçi oldu. Horoz sahibinin olay karşısında duyarsız kaldığını belirten Baycan, "Görevdeymiş, üniformasıyla geldi. Çocuğun yüzü gözü kan içinde olduğu halde bana, 'sen horozun peşinden gezseydin olmazdı' dedi" diye konuştu. Hakkını sonuna kadar savunacağını söyleyen Sadettin Baycan, "Elimde sağlık raporları da var da, kanuni haklarımı da kullanacağım. Hem suçlu hem güçlü olduğu halde bizle ilgilenmedi. Hiçbir şey olmamış gibi davrandı bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.


Küçük Sudenaz ise "Horoz beni yakaladı, yüzümü ve elimi acıttı" diye konuştu.


CC (MK) (FOTOĞRAF)