Köyün birçok sorunu olduğunu, bu sorunları çözüme kavuşturacağına inandığını belirten 6 çocuk ve 1 torun sahibi Gülsüm Bulut, 30 haneli köydeki 80 seçmenin desteğini almak için çaba gösterdiğini söyledi. Heyetinde kadınların bulunacağını anlatan Bulut, en büyük desteği eşi Abdullah ve çocuklarından aldığını ifade etti.

AFİŞ VE BROŞÜR BASTIRDI

Seçimlerin 2014'ün Mart ayına ertelenmesinin çalışmalarını etkilemeyeceğini kaydeden ilkokul mezunu Gülsüm Bulut, "Muhtar seçilmem halinde en önemli sorunumuz olan içme suyu sıkıntısını ortadan kaldıracağım. Ayrıca arazinin sulanması için gölet yaptıracağım. Köye kanalizasyon getireceğim. Kısaca insanca yaşamak için ne gerekiyorsa onları köye getirmeye gayret göstereceğim. Her gün bir eve gidip ailelere ne yapacaklarımı anlatıyorum. Afiş ve broşürler bastırdım" dedi.

Muhtarlığa yeniden aday olacağını söyleyen Bahçelikışla köyü muhtarı Salih Demirtaş ise, "İlk kez bir kadın rakibim olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Ben de var gücümle çalışıyorum. Köyümüz için hangimiz hayırlı ise o muhtar olsun" diye konuştu.
 
MA(KS/AK)