Konya nüfusuna kayıtlı evli ve 1 çocuk babası Mehmet Çolak'ın, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde bir akrabalarının ziyaretinde olan annesi Selma Çolak'ın, saldırıda oğlunun yaralandığını öğrendikten sonra Konya'daki evine döndüğü ve henüz oğlunun şehit düştüğünden haberinin olmadığı belirtildi. Baba Ahmet Necati Çolak'ın ise televizyonda duyduğu acı haberin ardından cenazeyi teslim almak için Antalya'ya gittiği bildirildi. Mehmet Çolak'ın kardeşi Hakan Çolak'ın da, Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yaptığı kaydedildi.

OĞLUYLA FACEBOOK'TA FOTOĞRAFI KALDI

2 ay önce baba evinde yıllık iznini geçiren şehit polis Mehmet Çolak'tan geriye bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında 4 yaşındaki oğlu Mert ile çektirdiği fotoğrafı kaldı. Şehit polis Mehmet Çolak bugün ikindi namazının ardından Sarayönü İlçesi'nde toprağa verilecek.

Aynı saldırıda şehit olan evli ve 2 çocuk babası Abdullah Bülbül'ün de yine ikindi vakti memleketi Konya'nın Hüyük İlçesi'ne bağlı Suludere Köyü'nde toprağa verileceği kaydedildi. Şehit Bülbül'ün babası Yaşar Bülbül'ün, acı haberin ardından cenazeyi teslim almak için Antalya'ya gittiği belirtildi. Sağlık görevlileri eşliğinde oğlunun şehit olduğu haberi verilen anne Fatma Bülbül'ün baygınlık geçirdiği, sağlık görevlilerince müdühüle edildiği kaydedildi. Şehit Bülbül'ün, geçen Ramazan Bayramı tatilini baba evinde geçirdiği de belirtildi.



TY(İA/COŞ)