2 yıllık polis memuru Osman Küçükdillan'ın şehit düştüğü haberi Konya'da fırıncılık yapan babası Mevlüt ve annesi Zehra Küçükdillan'a Emniyet Müdürlüğü yetkililerince verildi. 2 yıl önce polis meslek yüksek okulundan mezun olduktan sonra Hatice Küçükdillan ile evlenen 1 çocuk babası şehit polis Osman Küçükdillan'ın, ilk olarak Kayseri'de görev yaptığı, 3 ay önce de Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne tayin olduğu belirtildi. Şehit Küçükdillan'ın, eşi ve çocuğuyla birlikte Bingöl'de oturduğu öğrenildi.

Şehit babası Mevlüt Küçükdillan ise oğluyla en son 3 gün önce telefonla görüştüğünü belirterek, ''Arazide arama ve kontrol çalışması yaptıklarını, durumunun iyi olduğunu söylemişti. Vatan sağ olsun'' dedi.

Şehit Küçükdillan'ın yakınlarının, cenaze ile şehidin eşi ve çocuğunu getirmek için Bingöl'e gideceği öğrenildi. Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin de, şehit ailesine taziyede bulundu.

ŞEHİT ERİN CENAZESİNE KATILANLARDAN BAŞSAĞLIĞI

Şehit polis Küçükdillan'ın baba evinin ise, bugün son yolculuğuna uğurlanan Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgöz ile aynı sitede olması dikkat çekti. Şehit er Tokgöz'ün cenaze törenine katılanlar da, törenin ardından Şehit polisin baba evine gelerek taziyede bulundu.



MKY(İA/AAA)