Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından 7 Haziran Perşembe günü çekilen Süper Loto çekilişinde 6 bilen 2 kişi büyük ikramiyeyi kazandı. Talihlilerden birinin Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Heceler köyünde çiftçilik yapan 66 yaşındaki Sami Durmuş olduğu belirtildi. Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde kuponunu yatıran ikinci talihli de bir banka aracılığıyla 6 milyon 678 bin liralık ikramiyesini aldı.

Talihli kuponun oynandığı bayii sahibi Hasan Şanlı, şanslı milyonerin Konya'ya yatırım yapmasını istedi. Şanslı milyonerin kim olduğunu bilmediğini belirten Şanlı, şunları söyledi:

''Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden aradılar ve talihli kişinin kuponunun benim bayiimden oynandığını söylediler. O an çok sevindim. Talihli kişinin adını sorduğumda ise herhangi bir bilgi vermediler. Sadece talihlinin yaklaşık olarak 6 milyon 700 bin lira civarında ikramiye kazandığını söylediler. Tutturan arkadaş henüz bayiimize gelmedi. Talihliye hayırlı olsun diyorum. Umarım parasını iyi işlerde kullanır. Talihlinin parasını Konya içerisinde kullanmasını ve Konya'ya yatırım yapmasını istiyorum."

Daha öncede 3 kişiye ikramiye kazandırdıklarını söyleyen Şanlı, "14 yıldan beri hizmet vermekteyiz. Bu süre içerisinde iki defa şans topundan büyük ikramiye, bir defa da 10 numaradan büyük ikramiyeyi verdik" diye konuştu. 



HK(İA/AAA)