Olay, merkez Selçuklu İlçesi Beyhekim Mahallesi İnce Minare Sokak'ta saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Gittikleri barda alkol aldıktan sonra evlerine dönen Uğur Ç. (20), Mustafa K. (23), Hüseyin B. (20) ve Halil İbrahim Ç. (23), iddiaya göre, sokakta yürürken bir evin kapısının önünde bekleyen tanımadıkları bir kişiye laf attı. Bunun üzerine, iki taraf arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu 4 arkadaş laf attıkları kişiyi dövdü. Dayak yiyen kişi de evlerin zillerine basarak arkadaşlarını çağırdı. İki grup arasında çıkan kavgada Mustafa K. vücudunun 4 yerinden, Halil İbrahim Ç. başından ve karnından bıçaklandı. Arkadaşları Hüseyin B ve Uğur Ç. de aldıkları darbeler sonucu hafif yaralandı.

Kavga sonrası, yaralılar olay yerinden kaçarak yaklaşık 300 metre ilerideki bir lokantaya sığındı. Lokanta çalışanları tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

İşyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, kavgaya karışan ve olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için için çalışma başlattı.



TY(İA/CK)