YARA ALMADAN KURTULDU


Olay, Büyükdere Caddesi Kazıklı yolda bir balık restoranının yanındaki boş alanda 11.30’da meydana geldi. Züccaciye pazarlama işi yapan Orhan Akbulak akrabası 23 yaşındaki Nurcan Şentürk’ü 34 LJG 21 plakalı otomobilde bırakıp, tahsilata gitti. Bu sırada kontağı çalıştırdığı Ford Tourneo araçla genç kadın, denize düştü.

Araçtaki Nurcan Şentürk çevredekiler tarafından kurtarılırken, kısa sürede polis, itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri de müdahale etti. Dalgıçların yaptığı inceleme sonucu, araca bir kement bağlandı. İki saatlik çalışma sonucu araç, itfaiyenin kurtarma aracının vinci ile kıyıya çıkartıldı. Yara almayan Nurcan Şentürk, habercilerle konuşmaktan kaçınırken, yüzünü kapattı.

 


KAPIYI ZOR AÇTIK


Genç kadını kurtarmak için suya giren bir restoranın ortaklarından  Ali Alemdar, “Bahçemde çiçeklerimi kontrol ediyordum. Bir de baktım araba denize uçtu. İki genç arkadaşla birlikte atladık denize. Basınç yapmıştı kapıyı biraz zor açtık. Arabada genç birisi vardı” diye konuştu. Otomobilin sahibi Orhan Akbulak da “ Ben bir iş görüşmesi için yakındaki restorana gittim. Anahtar kontaktaydı. Çalıştırınca denize uçmuş” dedi.



(BB)