Ortaca’ya bağlı Eskiköy’de yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Remzi Kırmızı, bisikletiyle evine giden karşı komşusu Tahsin Kundakçı’ya av tüfeğiyle ateş etti. Yaklaşık 4 metreden açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içinde kalan evli, iki çocuk babası Kundakçı olay yerinde yaşamını yitirdi. Kırmızı, olayın ardından evine kaçtı.

TESLİM OLMADI

Uzun süre olay yerine gelen jandarma ekiplerine direneren Remzi Kırmızı, teslim olmadı. Bir ara evden seslerin kesilmesi üzerine jandarma, kapıyı kırıp içeri girdiğinde Remzi Kırmızı’yı yanında tüfeği ile ölü buldu. Jandarma ve savcının yaptığı ön incelemede, daha önce bypass ameliyatı olduğu ve kalp pili ile yaşadığı belirlenen Kırmızı’nın kalp krizinden öldüğü belirlendi.

HİÇBİR SORUNLARI YOKTU

Remzi Kırmızı’nın cesedi olay yerindeki incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Kırmızı’nın bir süredir, “Beni Öldürecekler. Yemeğime zehir koyacaklar” diyerek köyde gezdiği, tuhaf davranışlar sergilediği ileri sürüldü. Köylüler, öldürülen Kundakçı’nın çok sevilen biri olduğunu bekar olan Kırmızı ile de bilinen hiçbir sorunlarının olmadığını belirterek, yaşananlara şaşırdıklarını söyledi.



Sİ(İÖ/AK)