İzmit'te bir otel salonunda gerçekleştirilen Cebit Anadolu tanıtım toplantısına Türkiye Bileşim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Kalfaoğlu, Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Karadağ, Kocaeli Ticaret Odası adına Yusuf Kocak, Kocaeli Sanayi Odası adına Rahmi Çelikel, Cebıt Sinerji Zirvesi iş ortağı Semor A.Ş. Genel Müdürü Nezih Kuleyin ve Nannover Messe Uluslararası Fuarcılık A.Ş Direktörü Murat Özer katıldı. 

Cebit Bilişim Fuarı ve Cebit Sinerji Zirvesinde uluslararası arenada bulunan bilişim devleri ile Anadolu'daki firmaları biraraya getireceklerini söyleyen Uluslararası Fuarcılık A.Ş Direktörü Murat Özer, "Dünyanın bilişim sektörü devlerinin biraraya geleceği uluslararası bir fuar olacak. Aynı zamanda Anadolu'dan katılacak olan firmalarla bu fuarda kendilerini geliştirme, teknoloji alanında yenilikleri görme açısından iyi olacağını düşünüyoruz. Anadolu'daki üretici uluslararası platformda dünya ile buluşacak. Bu fuarda ciddi anlamda gelir ve istihdam da oluşacaktır" dedi. 

Cebit Sinerji zirvesinde farklı ülkeden gelen sektör devleri ile ikili ticaret ilişkileri kurmaya yönelik zeminler oluşturulacağını söyleyen Cebıt Sinerji Zirvesi iş ortağı Semor A.Ş. Genel Müdürü Nezih Kuleyin, "Fuarda aynı zamanda katılımcıların hedef ziyaretçileriyle bir araya getirerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirme imkanı sağlanacak" diye konuştu.



EA(MB/AAA)