Zile ilçesine iki yıl önce gelen evli ve 3 çocuk babası jandarma kıdemli başçavuş V.B. eşi 40 yaşındaki Ş.B. ile birlikte kızları 19 yaşındaki S.M.B. ve 17 yaşındaki İ.C.B.'ye evde cinsel işkence yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen V.B. ve eşi H.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ailenin kızları ile 8 yaşındaki oğulları Y.K.B. ise Tokat Valiliği tarafından koruma altına alınarak yurda yerleştirildi.

Tutuklanan V.B.'nin evindeki aramada, eşinin ve kızlarının şiddet dolu seks görüntüsünün yer aldığı 100’e yakın CD bulduğu belirtildi. Evde bulunan çok sayıda seks dergileriyle, deri kıyafetler ve kırbaça el konuldu. Sivas Askeri Cezaevi'ne gönderilen V.B.'nin evinin yakınındaki kafede çalışan Erdoğan Kekik, "Bizim komşumuzdu, iyi birisiydi. Sohbet ediyorduk. Gelip gidiyordu. Çevresine karşı iyi bir insandı. Böyle bir olayı beklemiyorduk. Duyduğumuzda inanamadık. Öyle yapacak bir insana benzemiyordu" diye konuştu.

Olayın başçavuş V.B.'nin kızlarından İ.C.B.'nin yaşadıklarını rehberlik öğretmenine anlatmasıyla ortaya çıktığı belirtilirken, tutuklanan V.B.'nin daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.



MT,FY(EA/ESM)