Olay, öğle saatlerinde ilçenin Azadi Mahallesi'nde meydana geldi. 18 yaşındaki Yıldız Kılıçer, 2 katlı evlerinin çatısına çıktı ve tabancayla başına ateş etti. Silah sesi üzerine evin çatısına koşan yakınları ve komşuları genç kızı kanlar içerisinde bulunca, durumu sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Yıldız Kılıçer'ın yaşamını yitirdiğini saptadı.

KOMŞULARININ EVİNE SALDIRDILAR

Yıldız Kılıçer'in öldüğünü öğrenen kardeşleri ve yaşananları duyarak eve gelen yakınları, komşuları olan Y. ailesini olayın sorumlusu olduğunu iddia etti. Genç kızın, Y. ailesinin genç oğlu ile telefonla konuştuktan sonra intihar ettiğini iddia eden yakınları, komşularının evine taş ve sopalar ile saldırdı. Dışarı çıkan Y. ailesinin fertlerinin de aynı şekilde karşılık vermesiyle taş ve sopalar havada uçuştu. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve zırhlı araç sevk edildi. Mahalleye gelen polis, kavgayı sonlandırdı ve yaralanan 2 aileye mensup 4 kişiyi ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne gönderdi.

Polis yeni bir olay yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, intihar eden Yıldız Kılıçer'in cesedi ise yapılan inceleme sonrası otopsi için morga gönderildi.



MM(HK/AAA)