Buca İlçesi'nde bir hafta önce Gediz Mahallesi 672/13 Sokak üzerindeki evde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki V.O., boşanmalarının ardından tekrar barıştığı eşi 22 yaşındaki Dilek Kanyılmaz’la, kendisini aldatıp aldatmadığı konusunda tartışmaya başladı. Tartışma sırasında sinirlenen V.O., iddiaya göre mutfaktan getirdiği tava içerisindeki kızgın yağı, Kuran-ı Kerim üzerine el bastırdığı eşinin başından dökerek vücudunu haşladı.

TESLİM OLDU, SERBEST KALDI

Olayın ardından kaldırıldığı Buca Devlet Hastanesi’nde bir hafta tedavi altında tutulan Dilek Kanyılmaz, taburcu edilerek evine gönderildi. Bu sırada teslim olan eski kocası V.O. ise polise ve savcılığa verdiği ifadede, yağı yumurta yapmak için ısıttığını bu sırada kazayla eşinin üzerine döküldüğünü söyledi. V.O., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YANIK TEDAVİSİ İÇİN HASTANEDE

İki gün evinde dinlenen Dilek Kanyılmaz, yanık tedavisi için bu kez İzmir Eğitim Hastanesi’ne yatırıldı. Yanık ünitesi bulunan hastanede tedavi görecek olan Dilek Kanyılmaz’ın yaralarının derin olduğu, tedavisinin sonuçlanmasının ardından ise izlerin kaybolması için ameliyat olacağı öğrenildi.

Olayın ardından Kanyılmaz’ı korumaya başlayan polisler, hastanede de görevlerine devam etti. Dilek Kanyılmaz’ın, yalnız bırakılmayacağı açıklandı.