Antalya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına tutuklu sanık Ünal Güzel'in yanı sıra öldürülen Mehmet Tunç'un oğlu 14 yaşındaki Vedat Tunç ile diğer yakınları katıldı. Mahkeme başkanının son sözlerini sorduğu Güzel, "Bu olaydan çok çektim. Bana küfür etti ama pişmanım. Ne diyebilirim ki?" dedi.

Mahkeme başkanı, duruşmaya kısa bir ara verdikten sonra kararını açıkladı. Önce ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Ünal Güzel, pişman olduğunu ifade etmesi ve duruşmalardaki iyi hali gözönüne alınarak, 25 yıl hapse mahkum edildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Muratpaşa İlçesi Çetinkaya Caddesi'nde geçen yıl 25 Ekim günü meydana gelen olayda, inşaat işçisi Ünal Güzel, sevgilisi Havva Karadeniz'in kendisini aldattığından şüphelenerek, kadını takibe aldı. Karadeniz'i kendisi gibi inşaat işçiliği yapan Mehmet Tunç ile birlikte gören Güzel, ikisinin yanına giderek kadınla tartışmaya başladı. Havva Karadeniz, "İstediğimle birlikte olurum, sana ne?" deyince sinirlenen Ünal Güzel, yanında getirdiği bıçakla Mehmet Tunç'a saldırdı. Tunç olay yerinde yaşamını yitirirken, Ünal Güzel kaçtı. Bir bir süre sonra yakalanan Güzel tutuklandı.



TT(HA/CK)