Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sevim Orkun, hastane önünde toplanan meslektaşları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Prof. Dr. Orkun, şunları söyledi:

"Son yıllarda tüm sağlık çalışanlarına yapılan saldırı sayısı giderek artmaktadır. Sağlık hizmeti vermek güçtür. Bilgi, beceri, dayanıklılık gerektirir. Hekimlik bizler için sadece bir meslek değil, bir yaşam biçimi olmaktadır. Biz doktorların belki de en mutlu olduğumuz anlar, sağlığına kavuşan hastamızın ve yakınlarının mutluluğunu görmektir. Bizler hasta sağlığı ve mutluluğu için gece gündüz her durumda, hatta hastamızın kendi ve yakınlarımızın sağlık sorunları için emek vermekteyiz. Emeklerimizin değerini bulmasını umuyoruz. Genç meslektaşımız Dr. Ersin Arslan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine, hepimize baş sağlığı diliyorum."

Yakalarında Dr. Ersin Arslan'ın fotoğrafını taşıyan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorları, bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra dağıldı.



EG(AY/SS)