Meslek Yüksek Okulu önündeki alanda konserden saatler önce toplanan yaklaşık 2 bin 500 kişi, ön sıralarda yer bulabilmek için çabaladı. Bu arada toplanan kalabalık en çok esnafın işine yaradı. İhale sonucu konser alanı çevresinde yer edindiklerini belirten kebap ve dönercilerin de aralarında olduğu esnaf, satışlardan memnun kaldıklarını belirtti. Alanı dolduran gençlerin tezahüratları altında saat 20.15'te sahneye çıkan Kıraç, 2 saat boyunca alanı dolduranlara unutulmaz anlar yaşattı.

ÖĞRENCİLERE NASİHAT

Kıraç, şarkıların arasında yaptığı kısa konuşmada, “Hepinize çok teşekkür ederim. Ülkemizin konserler sayesinde çok yerini gezdim. Ama burası bambaşka. Hayaller bölgesi gibi. Çok şanslı bir yerde oturuyor veya okuyorsunuz” dedi. Kendisinin nasihat vermeyi sevmediğini de söyleyen şarkıcı, alanı dolduran üniversiteli gençleri görünce dayanamadığını belirterek, "Hayat çok zor. Öğrencilik yıllarınızı iyi değerlendirin. Umarım hepiniz istediğiniz meslekleri yapma şansı bulursunuz” diye konuştu.

Kıraç, alanı dolduranlarla birlikte büyük bir coşku ile şarkılarını seslendirip, konserini tamamlarken, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç da şarkıcıya plaket ve çiçek verdi.