Ayçin, haksız biçimde THY'den atılan 305 çalışanın işe iadesini talep ettiklerini, ama hükümetin bu konuya duyarsız kalıp şirket çalışanlarının yerine kalifiye olmayan elemanları işe aldığını belirterek Kılıçdaroğlu'ndan destek istediklerini söyledi. Ayçin, Kılıçdaroğlu'na "Bugüne kadar bizim yanımızda oldunuz. Bunun için çok teşekkür ederiz" dedi.

"MEVCUT ÇALIŞANLAR DA SİZLERİN YANINDA"

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'da, konuyla yakından ilgilendiklerini, olayın başından itibaren takipçisi olduklarını belirterek, "Uçağa her binişimde çalışanlar yanıma gelip verdiğimiz destek nedeniyle teşekkür ediyor. Bu anlamda mevcut çalışanlar da sizlerin yanında, bu haksızlığın bir an önce düzeltilmesini istiyor. Umut ediyorum ki hükümet, halkın gündeminde olmayan konularla uğraşacağına çalışanların sıkıntılarını çözecek bir yönetim anlayışına kavuşur. Buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, yaşadığınız zor günlerin bir an önce sona ermesini diliyorum" dedi.

THY Çalışanları ve Sendikacılar daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile toplu hatıra fotoğrafı çekti. Görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ile İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı.