Ankara'dan eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Eskişehir'e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ESOGÜ Hastanesi önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Erman Gölet ile bir grup partili karşıladı. Partililerle tek tek tokalaşan Kemal Kılıçdaroğu daha sonra eşi ile birlikte ESOGÜ Hastanesi'nin 9'uncu kattaki İç Hastalıkları Servisi'nde 51 nolu odada midesindeki rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan kayınbiraderi Prof. Dr. Hüseyin Özdağ'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

'BURADA SİYASET OLMAZ'

Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Kemal Kılçdaroğlu çıkışta basın mensuplarına "Sağlığı gayet iyi. İnşallah yakında taburcu olur ve görevine başlar" diye konuştu. Kılıçdaroğlu kendisine soru yöneltmek isteyen bir kadın gazeteciye "Burada siyaset olmaz" dedi.

Hastane çıkışında Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına 5 aylık kızı hastanede tedavi gören genç bir kadın ile "Hemşerimle görüşeceğim" diyen ve beyninde iltihaplanma olduğunu belirten başka bir kadın geldi. Kadınlar, Kılıçdaroğlu'ndan yardım istedi. Kılıçdaroğlu da İl Başkanı Erman Gölet'e talimat vererek kadınların sorunlarıyla ilgilenmesini istedi.

ÇİĞBÖREK YEDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hastaneden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Erman Gölet ile birlikte Kent Park içerisindeki Kırım Çibörek adlı lokantaya gitti. Kılıçdaroğlu burada Kırım Türk'ü Tatarların geleneksel yemeği olan çibörekten yedi, ayran içti.



HT,SK(EK/COŞ)