Olay, gece saat 03.30 sıralarında Birlik Sanayi Sitesi'ndeki bir eğlence yerinde meydana geldi. 23 yaşındaki Mustafa Semih Kılıç, bir arkadaşının eğlence yerinin önünde bıraktığı otomobili almak istedi. Bu sırada Kılıç ile eğlence yerinin güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Mustafa Semih Kılıç'ın olay yerinden tesadüfen geçen arkadaşları 26 yaşındaki Alper Babaoğlu, 20 yaşındaki Murat Zinciroğlu, 24 yaşındaki Hasan Korucu ve 27 yaşındaki Mesut Güzel de tartışmaya katılınca kavga çıktı. Çevredekiler müdahale ederek kavgayı ayırdı.

OTOMOBİLE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Mustafa Semin Kılıç'ı yanlarına alan arkadaşları Alper Babaoğlu, Murat Zinciroğlu, Hasan Koyuncu ve Mesut Güzel bindikleri otomobille uzaklaşırken, eğlence yerinin güvenlik görevlileri 28 yaşındaki Aykut B. ve 29 yaşındaki Volkan B. iddiaya göre arkalarından ateş etti.

Kurşunların isabet ettiği otomobilde yaralanan 5 kişi, gaza basıp yakındaki Özel Keşan Hastanesi'ne ulaştı. Hemen tedavi altına alınan yaralılardan durumları ağır olan Mustafa Güzel ve Alper Babaoğlu yaşamını yitirdi. Diğer 3 yaralının tedavisi ise sürerken ölenlerden futbolcu olan Mesut Güzel'in geçen sezon Bodrum Belediyespor'da forma giydiği belirtildi.

Polis olaydan sonra cinayet suçlamasıyla eğlence yerinin güvenlik görevlileri Aykut B. ve Volkan B.'yi gözaltına aldı.

Soruşturma sürüyor.



ÜY(LK/ESM)