Nurgül O., İstanbul'da 10 yıldır dini nikahla birlikte yaşayıp 2 çocuk sahibi olduğu Sami K.'yı 2 ay önce terk etti. Nurgül O., çocukları 5 yaşındaki Y.E.K ve 8 yaşındaki Y.K.'yı alarak Zonguldak'taki annesinin evine geldi. Sami K., bu sabah Zonguldak'a gelerek, konuşma bahanesiyle Nurgül O. ve 2 çocuğunu otomobiline bindirdi. Nurgül O., eve dönmesini isteyen Sami K. ile otomobilde tartışmaya başladı. Sami K., iddiaya göre eve dönmek istemeyen Nurgül O.'yu, çocuklarıyla birlikte İstanbul'a kaçırmaya kalktı. Nurgül O., Zonguldak-İstanbul Karayolu'nun Ilıksu mevkiindeki akaryakıt istasyonuna girerken yavaşlayan otomobilden atladı. Hafif yaralanan Nurgül O., çevredekiler tarafından Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Sami K., 2 çocuğuyla birlikte Zonguldak yönüne geri döndü.

POLİS SU İÇİRDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine polis, Sami K. yönetimindeki 34 BN 2249 plakalı otomobili durdurmak istedi. Milli Egemenlik Caddesi'ndeki kavşaklarda polisin 'dur' ihtarına uymayan Sami K., Acılık Caddesi'nde otomobilinin trafikte sıkışması sonucu yakalandı. Ekip aracına bindirilen Sami K., önce polis karakoluna götürüldü. Burada bir süre ekip aracında bekletilen Sami K. gazetecilere, "Ben çocuklarımı istiyorum, karımı istiyorum. Kafasını çeldiler karımın. Ben kötülük yapmaya gelmedim" dedi. Araçta beklerken bunaldığını söyleyen Sami K.'ya polis su ikram etti. Bir polis memuru, elleri kelepçeli olan Sami K.'nun suyu içmesine yardım etti. Sami K., daha sonra çocuklarıyla birlikte, olayın jandarma bölgesinde meydana gelmesi nedeniyle Kozlu Jandarma Karakolu'na teslim edildi.

Resmi nikahlı eşinden uzun süre önce ayrılan ve 5 ay önce de boşanan Sami K.'nın, ifadesinde birlikte yaşadığı Nurgül O. ile evlenmek istediğini söylediği belirtildi. Sami K.'nın, eşini ve çocuklarını kaçırma niyetinde olmadığı, onları çok sevdiğini söylediği öğrenildi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Nurgül O., ifade için jandarma karakoluna götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



EE,GG(EE/AAA)