Gece alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden Beyhan Mutlu'nun (50) kaybolduğunu öğrenen ekipler harekete geçti.

Kayıp Beyhan Mutlu, isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kayıp şahsın isim ve soyadını sordu.

Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını zanneden Beyhan Mutlu, "Ben buradayım" deyince ekipler şaşkına dönmüştü.

Arama işlemi sırasında Bursa’nın Hamitler Mahallesi’nden gelip İnegöl’ün Çayyaka mahallesinde çalıştığını belirten Mutlu, dünya basınına gündem olan olayı şöyle anlattı: “Olay günü Mesut arkadaşımla İnegöl’de işlerimizi hallettik. Gelirken de alkol aldık yanımıza ve içtik. Vakit geç olunca ‘Ben dinlemeye gidiyorum’ diyerek yanından ayrıldım. Arkadaşım beni tam anlamamış. Benim geri dönmediğimi görünce meraklanmış. Jandarmayı ve arama kurtarma ekiplerine haber vermiş”.

‘Kayıp şahsı aramaya başladım’

Mutlu, şöyle devam etti “Sabaha karşı 5 sıralarında uyandım. Dışarıya çıktım. Arama kurtarma ekiplerini görünce yanlarına gittim ne olduğunu sordum. Kayıp biri olduğunu söylediler. Ben de aralarına karışarak, kayıp olan şahsı aramaya başladım. Bir süre sonra Beyhan Mutlu’yu aradıklarını söylediler. İsmimi duyunca soğuk ter döküldü. Beyhan Mutlu’nun ben olduğunu söyledim ama aramaya devam ettiler. Bana inanmadılar. Mesut arkadaşım beni görünce durum ortaya çıktı.”

‘Olaydan sonra hep çalıştım, hiç haber okumadım’

Dünya basınının da gündem olduğunun hatırlatılması üzerine Mutlu, “Çok şaşırdım. Aniden başımıza böyle bir şey geldi. Hayatımda böyle bir olay olmadı” dedi.

Kendisiyle alakalı olan haberleri hiç okumadığını söyleyen Mutlu, şunları kaydetti: “Olaydan sonra hep çalıştım. Hiç haber okumadım. Burada telefon çok çekmiyor. İnşaatta çalışıyorum. Kayıp olayında bana destek veren Jandarma Komutanlığı ekiplerine ve arama kurtarma ekiplerine teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya selamlar. Olan oldu dünya umurumda değil.”

Kendisini arayan ekiple farkında olmadan kendini arama çalışmalarına katılan Beyhan Mutlu, dünyanın gündemine oturdu. 

İşte dünya basınından Beyhan Mutlu...

DÜNYA GÜNDEMİNDE

Metro: Kayıp adam kendini bulmak için aramaya katıldı

Geçtiğimiz yıl boyunca birçok insan değişim ve kriz ortasında bir yön değişikliğine ihtiyaç duyduklarına karar verdi.

Bazıları, "kendilerini bulmayı" seçtiklerini söyleyebilir.

Ancak bir adam bu hafta bu fikri biraz fazla ciddiye aldı ve Türkiye'de kayıp bir kişiyi bulmak için bir arama ekibine katıldı… evet, kendisini.

<p><strong>SkyNews: 'Kayıp' adam kendini arayan arama grubuna katıldı</strong></p><p>Bir ormanda sarhoşken arkadaşlarının yanından ayrılıp kaybolduğu bildirilen Beyhan Mutlu, daha sonra kendisini araması için yetkililere yardım edenlere katıldı.</p>

SkyNews: 'Kayıp' adam kendini arayan arama grubuna katıldı

Bir ormanda sarhoşken arkadaşlarının yanından ayrılıp kaybolduğu bildirilen Beyhan Mutlu, daha sonra kendisini araması için yetkililere yardım edenlere katıldı.

Fitch, Türkiye’nin kredi notunu yükseltti Fitch, Türkiye’nin kredi notunu yükseltti

<p><strong>Fox News: Kayıp Türk, kendisi için arama ekibine katıldı</strong></p><p>Garip yerel haberlere göre, sarhoş olup ormana giren bir Türk, daha sonra fark etmeden kendisini bulmak için çalışma yürüten bir arama ekibine katıldı.</p>

Fox News: Kayıp Türk, kendisi için arama ekibine katıldı

Garip yerel haberlere göre, sarhoş olup ormana giren bir Türk, daha sonra fark etmeden kendisini bulmak için çalışma yürüten bir arama ekibine katıldı.