Olay, Alipaşa Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Fikret Kamer, bir süre önce restoranda kavga ettiği Yakup Türegen'i telefonla arayarak konuşmak istediğini söyledi. Alkollü olduğu ileri sürülen Fikret Kamer, Çetin Balta yönetimindeki 43 T 0055 plakalı taksiye binerek Yakup Türegen'in Alipaşa Mahallesi'ndeki evine gitti.

Fikret Kamer ile evlerinin önünde kendisini bekleyen Yakup Türegen, oğulları Ahmet Türegen ve Mehmet Türegen arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Fikret Kamer, sağ bacağından bıçakla yaralandı. Kamer, belinden çıkardığı tabancayla kendisini bıçaklayan Yakup Türegen ile iki oğluna ateş etti. Yakup Türegen, Ahmet Türegen ve Mehmet Türegen, bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Yaralı baba ile 2 oğlu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacağından bıçakla yaralanan Fikret Kamer ise tekrar taksiye binerek Tavşanlı İlçesi'ne doğru kaçtı. Taksi sürücüsü Çetin Balta, aracına yakıt almak için durduğu bir akaryakıt istasyonda çalışanlara "Az önce olay çıktı, 3 kişi silahla yaralandı. Bıçaklanan ve 3 kişiyi vuran kişi benim arabamda. Tavşanlı'ya gidiyoruz. Polise haber verin, beni de kurtarın" dedi.

Polisler, akaryakıt istasyonu çalışanlarının durumu bildirmesinin ardından Tavşanlı girişinde taksiyi durdurup içerisinde bulunan Fikret Kamer'İ tabancasıyla birlikte yakaladı. Kamer, götürüldüğü Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Kamer, polis ekipleri tarafından Kütahya'ya götürüldü, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.