Kemer'de sahil işgalleriyle ilgili olarak dönemin Kent Konseyi üyeleri tarafından başlatılan hukuki sürecin tamamlanması üzerine Kemer eski Kaymakamı Bayramali Köse'nin imzasıyla, ilçedeki tüm otellere 15 gün süre tanınarak, sahile koydukları şezlong ve gölgeliklerin kaldırılması için Mal Müdürlüğü'ne yazılı talimat verildi. Kemer Mal Müdürlüğü de otel ve günübirlik işletme yöneticilerine, sahillerdeki şezlong ve gölgeliklerin 15 gün içerisinde kaldırılması, aksi halde toplatılacağını tebliğ etti.

GÖKTUĞ: UYGULAMA YOK, PARA CEZASI VAR

Kemer Mal Müdürlüğü'nün otel ve günübirlik işletmelere şezlong ve gölgeliklerin kaldırılması için tanıdığı 15 günlük süre doldu.

Kemer Mal Müdürü Oktay Göktuğ, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın turizm sezonu içerisinde böyle bir uygulamaya gidilmesinin doğru olmadığı yönündeki sözlü talimatı üzerine, uygulamanın sezon sonuna bırakıldığını bildirdi. Göktuğ, şezlongların toplatılmasıyla ilgili çalışma yapmadıklarını, ancak mahkeme kararı gereği Göynük Beldesi'ndeki 24 otele 10'ar bin lira para cezası kestiklerini söyledi.



SY(SU/CK)