Kemer’de her yıl binlerce turiste ev sahipliği yapan gece kulüpleri nisan ayının son haftasında kapılarını konuklara açacak. Dünyanın sayılı açık hava diskolarının yer aldığı ilçede, her yıl dünyaca ünlü DJ'ler ve düzenlenen çılgın partilerle tatilcilerin vazgeçilmezi olan gece kulüpleri, bu yıl çok daha iddialı organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Özellikle Rus gençlerin vazgeçilmezi olan gece kulüplerinde, ünlü DJ'lerin yanında köpük partileri, revü gösterileri, yerli ve yabancı sanatçıların vereceği konserlerle tatilcilere eğlence dolu bir yaz yaşatacaklar. Kemer'de bu yıl faaliyet gösterecek 3 gece kulübünün açılış programları da belli oldu.

CLUB KEMER AURA'DA SÜRPRİZ SANATÇILAR VE PARTİLER

İçerisinde 12 bar, 2 VIP bar ve Sushi restoranı yer alan Club Kemer Aura, 20 Nisan'da sezon açılışını yapacak. Adnan Şeker'in işlettiği Aura, 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 7 Mayıs Rus Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dünyaca ünlü sanatçı ve DJ’leri konuk edecek. Rus tatilcilerin ağırlıklı olarak tatil yaptığı Kemer'de Club Kemer Aura, 1 Mayıs'ta Rus sanatçı Timati ile başlayacak konser dizisi 3 Mayıs'ta İvan Dor, 4 Mayıs'ta Quest Pistols, 5 Mayıs'da ise Basta ile devam edecek. 3 bin kişi kapasiteli eğlence merkezinde, yaz boyunca sürpriz partilerin yanı sıra sürpriz sanatçılar da sahneye çıkacak.

CLUB İNFERNO'DA HER AY DÜNYACA ÜNLÜ DJ'LER

Kemer’de Aura ile aynı gün açılış yapacak olan bir diğer kulüp ise İnferno olacak. 20 Nisan'da açılışı Aleksandra Stan konseriyle yapacak İnferno, 1 VIP olmak üzere 11 barla hizmet verecek. Ali Nesanır ve Gürsel Aras'ın işlettiği ve 3 bin kişi kapasiteli İnforno, 2 Mayıs'ta Morandi'yi, 4 Mayıs'ta ise Nicola Fasano'yu ağırlayacak. Kulüp ortaklarından Gürsel Aras, bu yıl kulüpte DJ’lerle fark yaratacaklarını belirterek, "Her ay dünyaca ünlü DJ’lerin katılımı ile büyük ses getirecek organizasyonlar düzenleyeceğiz. Bunların yanında Rus tatilcilerin sevdiği ünlü sanatçıları da Kemer'de ağırlayacağız” dedi.

CLUB CRİSYTAL'DA AÇILIŞ 23 NİSAN

Kemer'in sahil kenarındaki açık hava kulüplerinden Club Crisytal ise sezona iddialı hazırlanıyor. 23 Nisan'da DJ Burak Yeter'in performansıyla açılış yapacak Club Crisytal'da Rusya'nın en popüler 2 sanatçısından Elka 1 Mayıs'ta Nyusha ise 7 Mayıs'ta konser verecek. Disko, bar, restoran ve kareoke konseptinde hizmet verecek vereceklerini belirten Club Crisytal Genel Müdürü Alexander Ivanov, "Kemer’in gece hayatına geçen yıl girdik. Kaliteli ürünler, fiyatlarımız, kulüp ve restoran konsepti ve karaoke çok sayıda vatandaşın ilgisini çekti. Bu yıl kulübümüzün iç dizaynını biraz değiştirdik" dedi.