Gazipaşa'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, hayvanların yaşamını da olumsuz etkiledi. İstiklal Mahallesi'nde bir işyerinin hemen yanındaki yuvasının yağmur sularıyla dolması nedeniyle dışarı çıkan fare, kasap Metin Özgün'ün 'Muzur' adlı kedisine yakalandı. 'Muzur', fareyi yemek yerine onunla oynamayı tercih etti. İki hayvanın oyunu, çevredekiler tarafından da ilgiyle izlendi.

Yakaladığı fareyi yol kenarındaki yeşil alana götüren kedi, uzun süre pençeleri arasına aldığı hayvanla oynadı. Patisiyle fareyi yuvarlayan, ters çeviren 'Muzur', bu görüntüsüyle çevredeki meraklıları güldürdü. Sık sık farenin kaçmasına izin veren ve ardından üzerine atılarak yakalayan 'Muzur'un oyunu, yaklaşık bir saat sürdü. Kedi-fare oyunu, çevredeki kalabalık tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Bir süre sonra oyundan sıkılan 'Muzur', fareyi bırakarak uzaklaştı. Etrafında kedinin olmadığından emin olan fare, pazar yerine doğru kaçmaya başladı. Avının hareket ettiğini gören kedi, tekrar farenin peşine düştü. Bir süre devam eden kovalamaca, farenin park halindeki bir otomobilin jantı arasına saklanmasıyla sona erdi.