Uzun yıllardır Salihli Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve bir dönem Kula Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik görevini de yürüten Dahiliye Uzmanı Dr. Selim Körezlioğlu, 1 Ekim Pazartesi gece saat 22.30 sıralarında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Salihli yönünden İzmir yönüne giden Dr. Selim Körezlioğlu yönetimindeki 35 EHV 99 plakalı otomobil, Ahmetli yakınlarında tali yoldan E-96 karayoluna kontrolsüz çıktığı iddia edilen 54 yaşındaki Mehmet Semih Baydar yönetimindeki 35 D 1965 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile araçta bulunan Dr. Selim Körezlioğlu ve yanında bulunan eşi Birsen Körezlioğlu ağır yaralandı. Kazanın ardından Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dr. Körezlioğlu, yoğun bakıma alındı. İki gündür tedavisi süren Dr. Selim Körezlioğlu, bugün Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

MESLEKTAŞLARI SEFERBER OLDU

Dr. Körezlioğlu’nun Ege Üniversitesi’ne sevk edilmesi kararı alınmasının ardından Salihli Devlet Hastanesi’nde görevli doktorlar seferber oldu. Bilinci kapalı olan Dr. Körezlioğlu, ambulansla helikopterin ineceği Ramiz Turan Stadyumu’na getirilirken, Devlet Hastanesi Başhekimi Zeki Kaygısız, yardımcıları ve doktorlar da Dr. Körezlioğlu’nu yalnız bırakmadı. Dr. Selim Körezlioğlu, ambulans helikopter ile İzmir’e sevk edilirken, yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

YARIŞMAYA TELEFONLA BAĞLANDI

Evli ve 5 çocuk babası olan Dr. Selim Körezlioğlu, geçen hafta özel bir televizyon yayınlanan, Kenan Işık’ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışmaya Salihli’den katılan Enes Külahçı’nın telefonla jokeri olmuş ve yarışmacının kendisine yönelttiği soruya doğru yanıt vermişti.



ES(İÖ/CK)