Yarıyıl tatilini geçirmek için Uşak’a gelen Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi  Onur Özkutlu ile arkadaşlarının içinde bulunduğu otomobil, 3 Şubat günü Uşak- Bölme Yolu Fizik Tedavi Merkezi kavşağına geldiğinde, buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp kaldırıma çarparak takla attı. Kazada kafatasında çatlaklar oluşan ve beyin kanaması geçiren Onur Özkutlu, ambulansla kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesi’nde Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alındı. 16 gündür bitkisel hayatta olan Özkutlu, dün yaşamını yitirdi.

Oğulları Onur Özkutlu’nun ölüm haberini alan ve günlerdir hastanede bekleyen baba gazeteci Ahmet Bilge Özkutlu, eşi Bilge Özkutlu ve kızı Nazife Özkutlu sinir krizi geçirdi. Acı haber üzerine Uşak’taki basın mensupları da hastaneye akın edip Özkutlu ailesine destek olmaya çalıştı.

ORGANLARI BAĞIŞLANAMADI

Talihsiz baba Ahmet Bilge Özkutlu’nun oğlunun organlarını bağışlamak istediği, ancak beyinde meydana gelen aşırı hasar ve kan değerlerinin çok düşük olması nedeniyle organ bağışının yapılamadığı belirtildi. Sabah Uşak Devlet Hastanesi Morgu’nda alınarak Denizli’nin Çameli İlçesi’ne götürülen Onur Özkutlu’nun cenazesi ikindi vakti Çameli Mezarlığı’nda toprağa verilecek.



YK(İÖ/COŞ)