Kaza, dün saat 05.30 sıralarında, Akçay Caddesi 247 numara önünde meydana geldi. Gaziemir'den Karabağlar yönüne giden 30 yaşındaki Ömer Kahveci yönetimindeki 35 SAZ 09 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Kaldırıma çarptıktan sonra yaklaşık 100 metre boyunca taklalar atan otomobil, bir işyerinin 1.5 metre yüksekliğindeki otoparkına düştü. Otomobilden fırlayan Fatih Kahveci, tadilatta olan seramik mağazasının 10 milimetre kalındığındaki vitrin camından içeri girerek öldü. Kardeşi Oğuz Kahveci de aracın içinde yaşamını yitirdi. Yaralı kurtulan ağabeyleri Ömer Kahveci, İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, yakınları 24 yaşındaki Ali Maza ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu arada, sürücü Ömer Kahveci'nin yapılan kan testiyle, 1.19 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Erzincan'da vatani görevini yaparken izinli olarak ailesinin yanına gelen ve bugün döneceği öğrenilen Fatih Kahveci ile kardeşi Oğuz Kahveci'nin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan cenazeleri, yakınlarına teslim edildi.

Gaziemir Hazreti Osman Camisi'ne götürülen iki kardeşin cenazeleri, öğlende kılınan namazın ardından gözyaşlarıyla Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.