Kaza, bugün sabah saatlerinde Hatip Caddesi'nde meydana geldi. Ereğli ilçe merkezine giden 33 yaşındaki Engin Karal yönetimindeki 34 JE 3006 plakalı otomobil ile tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkan 27 yaşındaki Muhammet Acar yönetimindeki 67 LE 546 plakalı otomobil, Hatip Caddesi'nde kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Engin Karal'ın otomobili, yoldan çıkarak önce kaldırımdaki ağacı devirdi sonra da kapalı olan 37 yaşındaki Tuncay Eroğlu'na ait bilgisayar mağazasına girerek durabildi. Kazada, her iki otomobil ve dükkanda maddi hasar meydana gelirken, sürücüler kazayı yara almadan atlattı. Engin Karal'ın otomobilinin arka koltuğunda oturan 21 yaşındaki Zehra ve 18 yaşındaki Zeynep Durak kardeşler yaralandı. Yaralılar, kısa sürede olay yerine gelen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Dier sürücü Muhammet Acar, kazanın bir anda olduğunu, karşı yönden gelen aracı, park halindeki başka bir araç nedeniyle göremediğini iddia etti. Kaza anı, zarar gören işyerinin güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, dükkana giren otomobil, çekici ile olay yerinden alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



İÇ(DS/SS)