Dün saat 06.00 sıralarında İstanbul Çağlayan’da meydana gelen kazada, içerisinde Nimet Nergiz Gökçin, Dilara Gökçin, Nida Gökçin ile akrabaları Hülya Gökçin, kızı Simge Gökçin’in bulunduğu 34 ZA 9930 plakalı otomobili kullanan Tuğcan Mirzan Pala, direksiyon kontrolünü yitirip, aynı yönde giden otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle taklalar atan otomobil, yaklaşık 8 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada, Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve sürücü kursu sahibi Çeliker Gökçin’in eşi Nimet Nergiz Gökçin ile amcasının oğlu Cem Gökçin’in eşi Hülya Gökçin ve kızı Yaşar Üniversitesi hazırlık sınıfı öğrencisi Simge Gökçin yaşamını yitirdi. Kazada Çeliker Gökçin’in kızları, Yaşar Üniversitesi’nde Deniz Marina İşletmeciliği Bölümü hazırlık sınıfını okuyan Dilara Gökçin ile Bahçeşehir Üniversitesi’de okuyan Nida Gökçin ile Kadir Has Üniversitesi öğrencisi araç sürücüsü Tuğcan Mirzan Pala yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

TABUTLARA SARILIP AĞLADILAR

Aynı üniversiteye giden Gizem Gökçin ile babasının kuzeninin kızı olan Dilara Gökçin’in, yurt dışında dil eğitimi alarak iyi bir gelecek hayaliyle İngiltere’ye gittikleri, kazanın da uçağa yetişmek istedikleri sırada meydana geldiği ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden Simge Gökçin, annesi Hülya Gökçin ve akrabaları Nimet Nergiz Gökçin’in cenazeleri, Buca Muradiye Cami’ne götürüldü. Tabutların cami avlusunda yan yana konulmasının ardından yakınları tabuta kapanarak göz yaşı döktü. Buca’nın tanınan ailelerinden olan ve kazada eşini kaybeden Çeliker Gökçin ile yine eşi ve kızını kaybeden işadamı Cem Gökçin, güçlükle ayakta durdu. Cenaze törenine ailenin yakınlarının yanı sıra Gizem ve Dilara’nın çok sayıda üniversiteli arkadaşı da katıldı.

YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Simge Gökçin, annesi Hülya Gökçin ve akrabası Nimet Nergiz Gökçin’in cenazeleri, Buca Kaynaklar Mezarlığı’na götürülerek yanyana toprağa verildi.