Cumhuriyet meydanında yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Kayseri Emniyet Müdür Vekili Nurullah İlgün, Kayseri Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Yavuz, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Zekeriya Altuntaç ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malülleri ve Şehit Aileeri Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Özmen Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Dün Amasya'da mayın patlaması sonucu terhisine 38 gün kala şehit olan Jandarma Er Murat Erdem'in bugün Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'nde toprağa verilecek olması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve diğer protokol üyeleri katılmadı. Protokol üyelerinin Şehit Jandarma Er Murat Erdem'in Merzifon'dan askeri uçakla gönderilen naaşını karşılamak için Erkilet Havaalanı'na, oradan da Yeşilhisar ilçesine geçtikleri belirtildi.

AKŞAMKİ EĞLENCE İPTAL

Bu akşam polis ailelerine yönelik olarak Kayseri İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nde yapılması planlanan eğlence proGramının da, Jandarma Er Murat Erdem'in Amasya'da bombalı saldırıda şehit olması nedeniyle iptal edildiği, tören sırasında katılımcılara duyruldu.



VD(OE/COŞ)