Amasya'nın Taşova İlçesi'nden Ardahan'ın Posof İlçesi'ne atanan Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, göreve başladıktan sonra esnafa mektup yazdı. 7 Ağustos'ta Posof'a atandığını anlatan Kaymakam Şivgan, Kuzey Doğu Anadolu Bölgesi'nin en güzel yerleşim birimlerinden biri olan Posof'a atanmaktan mutlu olduğunu belirtti. Esnaftan yakın ilgi gördüğüne işaret eden İbrahim Halil Şivgan, esnafın her türlü yenilik çalışmalarına ve yatırım projelerine bütçe dahilinde yardımcı olmaya gayret göstereceklerini kaydetti. Kaymakam İbrahim halil Şivgan mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Posof Kaymakamı olarak benimde esnaf kardeşlerimden tek beklentim ise değerli vatandaşlarımıza güleryüzlü hizmet sunmanız ve Kaymakamlığımızın yapacağı projelere gönülden destek vermenizdir. Sizlere bol kazançlar ve işlerinizde kolaylıklar diliyor, hepinize ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi temenni ediyorum. Saygılarımla."
'İLK DEFA ESNAFA DEĞER VEREN GÖRDÜK'
Kaymakamın gönderdiği mektuptan etkilendiklerini söyleyen esnaf da "Yıllardır ilçede esnaflık yapıyoruz. İlk defa esnafa değer veren, ilgi gösteren bir kaymakam gördük. İlgisi için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
 
AT(KS/BT)