İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin bahçesinde yapılan mezuniyet törenine Çankırı Bayramören İlçesi Kaymakamı Ayhan Terzi de katıldı. Terzi, tören sırasında aralarında nişanlısı Gökçen Tuba Topal'ın da bulunduğu öğrencilere diplomalarını verdi. Ardından konuşma yapan Kaymakam Terzi, 2006 yılında aynı bölümden mezun olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

''Bugün burada 2 mutluluğu bir arada yaşıyorum. Öncelikle mezun olduğum okuldan yeni mezun olacak meslektaşlarıma diplomalarını verme fırsatı bulduğum için ayrı bir gurur yaşadığımı belirtmek isterim. Bir diğer mutluluğum ise nişanlım Gökçen Tuba Topal’ın da bugün mezun olması. Ben huzurlarınızda kendisine yüzük takmak istiyorum."

HEM DİPLOMA, HEM EVLENME TEKLİFİ ALDI

Nişanlısından aldığı evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gökçen Tuba Topal, çığlıkları arasında nişanlısına sarıldı. Heyecanla nişanlısına tek taş yüzüğü takan Terzi, 'Benimle Evlenir misin?' diye sordu. Nişanlı Topal'dan 'Evet' yanıtı alan Terzi'ye tören alanını dolduran aile ve arkadaşları da alkışlayarak destek verdi.

Rektör Prof.Dr. Hakkı Gökbel de, genç çifti balayı için üniversiteye bağlı Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde bulunan Uygulama Oteli’nde 3 gün süreyle ağırlamak istediklerini söyledi. 



TY(İA/İD)