Susurluk'ta 3 ay önce askerden gelip akaryakıt istasyonunda çalışmaya başlayan Cihan Biçen, 15 şubat günü ailesine sevdiği kızı istetti. Olumlu yanıt alan aile nişan hazırlıklarına başladı. Cihan Biçen ve Susurluk Belediyesi'nde çalışan ağabeyi Emrah Biçen 16 şubat günü akşamı evde otururken, saat 22.00 sıralarında Emrah Biçen'e gelen bir telefondan sonra birlikte dışarı çıktı. 10 SP 841 plakalı otomobille evden ayrılan Biçen kardeşlerden o günden sonra haber alınamadı.

Çocuklarının hayatından endişe eden Muhsin Biçem savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve polisin günlerdir aradığı Biçen kardeşlerin o akşam bindikleri otomobilin, Susurluk'a bağlı Söve Köyü'nden geçtiği kamera kayıtlarından tespit edildi. Köyde oturan Efraim Baltacı'ya ait evinin önünü görüntüleyen güvenlik kamerası kayıtlarında, olay akşamı saat 24.00 sıralarında Biçen kardeşlere ait aracın bir başka araç tarafından çekilerek gölete doğru getirildiği, bir süre sonra da çeken aracın geri döndüğü görüntüsüne ulaşıldı.

Gölet çevresinde otomobilin lastik izlerini tespit edip, otomobilin plakasını gölete 20 metre mesafede bulan ekipler suda arama yaptı. Bandırma ve Balıkesir'den gelen sualtı arama ekipleri, dün akşam saatlerinde otomobili derinliği 8 metreye ulaşan bölgede buldu. Bugün çağrılan vinçle göletten çıkartılan otomobilin içersinden kimseye rastlanmadı. 

CİHAN'IN CESETİ BULUNDU

Biçen kardeşleri arayan jandarma, bu akşam saatlerinde Söve Köyü'ndeki dere yatağında ceset bulunduğu ihbarını aldı. Kısa sürede belirtilen yere giden jandarma Cihan Biçen'in çürümeye yüz tutmuş cesedi ile karşılaştı. Vurularak öldürülen Cihan Biçen'in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

ED,SE (FK/SSA) (FOTOĞRAF)