Susurluk'ta oturan, 2 ay önce askerden gelip akaryakıt istasyonunda çalışmaya başlayan Cihan Biçen, 15 Şubat günü ailesiyle birlikte sevdiği kızı istemeye gitti. Olumlu yanıt alan aile, nişan hazırlıklarına başladı. Cihan Biçen ve Susurluk Belediyesi'nde çalışan ağabeyi Emrah Biçen, 16 Şubat günü akşamı evde otururken, saat 22.00 sıralarında Emrah Biçen'e gelen bir telefondan sonra birlikte evden çıktı. 10 SP 842 plakalı otomobille evden ayrılan Biçen kardeşlerden o günden sonra haber alınamadı. Çocuklarının hayatından endişe eden Muhsin Biçen savcılığa kayıp başvurusunda bulundu.

Jandarma ve polisin günlerdir aradığı Biçen kardeşlerin bindikleri otomobilin, Susurluk'a bağlı Söve Köyü'nden geçtiği, kamera kayıtlarından tespit edildi. Köyde yaşayan Efraim Baltacı'ya ait evinin önünü görüntüleyen güvenlik kamerası kayıtlarında, saat 24.00 sıralarında Biçen kardeşlere ait aracın bir başka araç tarafından çekilerek gölete doğru getirildiği, bir süre sonra da çeken aracın döndüğü görüntüsüne ulaşıldı.

Gölet çevresinde otomobilin lastik izlerini tespit edip aranan otomobilin plakasını gölete 20 metre mesafede bulan ekipler suda arama çalışması yaptı. Bandırma ve Balıkesir'den gelen sualtı arama ekipleri, geçen hafta otomobili derinliği 8 metreye ulaşan bölgede buldu. Ancak otomobilden cüzdan ve koltuk altında kan lekeleri bulunan mont dışında herhangi bir cesede ulaşılamadı.

BU KEZ ÇÖPLÜKTE ARANDILAR

Jandarmaya gelen bir ihbar üzerine kayıp kardeşler bu kez Susurluk’a bağlı Göbel Belediyesi çöplüğü ve çevresinde arandı. Jandarma ve polis jandarma ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmalarına Göbel Belediyesi'ne ait bir kepçe de katıldı. Yapılan aramalarda kardeşlere ait herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Polis ve jandarmanın Biçen kardeşlere ait aracı çeken Renault marka Toros model otomobilin plakasını ve içersinde bulunanların kimliğini araştırma çalışmaları ise sürdürülüyor.