Seyrantepe Mahallesi'nde oturan ve askeri kurumda bulaşıkçı Duran Atıcı'nın, 4 yıl önce evlendiği ve 2 çocuk sahibi olduğu Selma Atacı, 29 Haziran günü ayrıldığı evine dönmedi. Eşini tüm aramalara rağmen bulamayan Duran Atacı, durumu polise bildirdi. 5 gün geçmesine rağmen eşinden hiçbir haber alamayan Duran Atacı, eşinin fotoğraflarını duvarlara ve elektrik direklerine asarak halktan yardım istedi. Görenlerin kendisine ya da en yakın karakola haber vermesini isteyen Duran Atacı, eşinin hafif zeka geriliği rahatsızlığı bulunduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Ben işyerimdeydim. Eve geldiğim zaman eşimi evde bulamadım. Gece geç saatlere kadar gelmesini bekledim. Bir haber çıkmayınca karakola giderek kayıp başvurusunda bulundum. Ayın 29'undan bu yana arıyoruz. Ama bulamadık. 2 küçük çocuğumuz var. Bakacak kimsem de yok. Çok perişan olduk. Eşimi bazı tanıyan kişiler en son Alibaba Mahallesi'nde gezerken görmüşler. Ama izine rastlamadık. Bulana kadar aramaya devam edeceğim."

Atacı, 2 yaşındaki Seval ve 1 yaşındaki Semih adlı çocuklarına bakamadığını belirterek, "Eşimi bulamazsam çocuklarımı yuvaya vermek zorunmda kalacağım" dedi.



GC(EA/İD)