Bingöl merkezde, Düzağaç Bölgesi'ne gidip gelen araçların tek geçiş yeri olan Çapakçur Köprüsü, kar yağışı ile birlikte çile köprüsüne döndü. Köprüde kayarak yolda kalan araçlar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, köprü giriş ve çıkışlarında bir süre trafik akışını durdurup kayan araçların çıkmasını bekledi. Sürücüler, kayarak trafiği engelleyen araçların kurtarılması için uzun süre uğraştı. Vatandaşlar, araçları iterek çıkarmaya, bazı sürücüler ise zincir takarak köprüyü geçmeye çalıştı.

Buz pistine dönen Çapakçur Köprüsü'nde kalan araçlar yüzünden trafikte 2 saat aksama oldu. Sürücülerinin hareket ettirmeye çalıştığı birçok araç, ancak vatandaşların yardımlarıyla köprüyü geçebildi. Üniversite öğrencileri, okula yetişmek için araçlardan inip yaya olarak gitmek zorunda kaldı. Tamamen trafiğin kilitlendiği köprü, Karayolları 84'üncü Şube Şefliği ekiplerinin tuzlama yapması ile normale döndü. Sürücüler ile vatandaşlar, Çapakçur Köprüsü'nde tuzlama yapmadığı için belediyeye tepki gösterdi.

Vatandaşlar, yağışın ardından çatılarda biriken karları küreklerle atarak çatıların çökmesini önledi. Bu sabah saatlerinde meydana gelen yer altı kablolarındaki arızadan dolayı da şehir merkezi 4 saat elektriksiz kaldı.