Kaza, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. 07 ES 716 plakalı otomobilin sürücüsü Ramazan Acay (38), Sağlık İl Müdürlüğü Kavşağı'ndan dönülmesi yasak olan yöne yolun boşluğundan faydalanarak girmek istedi. Bu sırada İmdat Yaman (55) yönetimindeki 07 EMM 50 plakalı otomobil, kavşakta dönüş yapan, içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobile çarptı. Kazanın şiddetiyle iki otomobil de yoldan savruldu.

İKİ KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

Kazada iki otomobildeki 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan bir kısmı yol kenarında tretuvarların üzerinde ambulans beklerken, Samet Acay (4), yaralanan annesi Gülşen Acay'ın elini bir an olsun bırakmadı. 07 ES 716 plakalı otomobilin arka koltuğunda bulunan Mustafa Acay (33) ve Ayşegül Acay (17) ise bulundukları yerde sıkıştı. 2 yaralı, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu yaklaşık yarım saatte sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Aynı kavşaktan otomobiliyle geçmeye çalışan özel bir hastanede anestezi teknisyeni olarak görev yapan Nuran İşoğlu da ambulans personeli gelene kadar yaralılara müdahale etti. Kazanın hemen önünde meydana geldiğini söyleyen İşoğlu, "Kazanın şokunu atlatınca yol kenarında yaralıları görüp yardım etmek istedim. Böyle kazalarda ilk müdahale çok önemli" diye konuştu.

7 yaralı, çevredeki hastanelere sevk edildi.