Kaza, saat 14.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi Atatürk Bulvarı üzerindeki Sağlık İl Müdürlüğü Kavşağı'nda meydana geldi. Daha önce de sık sık kazaların olduğu kavşakta, bugünkü kazaya da yasak olduğu halde tali yola dönüş yapmak isteyen otomobil neden oldu.

Kemer yönünden Antalya kent merkezine gelen Azmi Ayhan Orhan yönetimindeki 07 EMZ 54 plakalı otomobil, yasak olmasına rağmen anayoldan kavşağa girip Pınarlı Mahallesi yönüne dönüş yapınca 34 yaşındaki Mustafa Çetin yönetimindeki 07 CKV 62 plakalı otomobil ile çarpıştı. Sürücü Mustafa Çetin ile otomobilinde bulunan 36 yaşındaki Gamze Örs ve kızı 5 yaşındaki Sevim Örs, Nida Korkmaz ile kızı 5 yaşındaki Mine Nur Korkmaz ve 32 yaşındaki Mehmet Çetin, yaralı olarak araçtan çıkartıldı. Diğer otomobilde ise sürücü Azmi Ayhan Orhan ile yanında bulunan 42 yaşındaki Salih İnce ve 23 yaşındaki Ebru Tetik yaralandı. Yaralılar, çevredekiler ve sürücüler tarafından ambulans gelinceye kadar yol kenarındaki çimenliğe yatırıldı.

OTOMOBİLDE SIKIŞTI

Azmi Ayhan Orhan yönetimindeki otomobilin ön yolcu koltuğunda bulunan Salih İnce, kaza sonrasında araçta sıkıştı. Yaralı olarak sıkıştığı yerde kurtarılmayı bekleyen İnce'ye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri de yaklaşık 15 dakikalık çalışma ile İnce'yi kurtararak ambulans ekiplerine teslim etti.

MİNİKLERİN FERYADI

Kazada yaralanan Gamze Örs ve Nida Korkmaz'ın ilk müdahaleleri, 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Annelerinin acı çektiğini gören Sevim Örs ve Mine Nur Korkmaz, "Anne sana bir şey olmasın" diye gözyaşı döktü. Çocukları, sağlık ekipleri ve çevredekiler teselli etmeye çalıştı.

İlk müdahaleleri çimenlik alanda yapılan yaralılar, Özel Olimpos Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.