Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Simav- Sındırgı karayolunun 10’ncu kilometresindeki Gümüşsu Beldesi Kavşağı’nda meydana geldi. Beldede oturan 63 yaşındaki Hayati Demirli ve eşi 62 yaşındaki Halime,  Konya'da öğretmen olan ve yarıyıl tatilinde yanına gelen damadı 37 yaşındaki  Atilla Buğday, kızı 35 yaşındaki Hatice Buğday ve toruhları 7 yaşındaki Buşra, 4 yaşındaki Taha'yı, yolcu etmek üzere Simav Otogarı'na götürmek için 43 KA 227 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Gümüşsu Beldesi'ne 3 kilometre uzaklıktaki Simav- Sındırgı karayoluna geldiklerinde, kontrolsüz şekilde anayola çıkan Hayati Demirli’nin kullandığı otomobile, Simav’dan İzmir’e doğru giden 57 yaşındaki Süleyman Saygı’nın yönetimindeki 03 DA 325 plakalı kargo kamyonu hızla çarptı.

Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Hayati Demirli ile arka koltuktaki eşi Halime Demirli, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ön koltuktaki damadı ile arka koltuktaki kızı ve torunları ise yaralandı. Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Jandarma, kazayı yara almadan atlatan kargo kamyonunun şoförü Süleyman Saygı’yı gözaltına altı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.