Fatih Caddesi üzerinde bulunan Şahin Karadoğan'a ait giyim mağazasında saat 03.20 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Patlamada işyeri tamamen kullanılamaz hale gelirken, önündeki 3 araç hasar gördü, çevre binaların camları kırıldı. Patlamayla birlikte mağazanın bodrum katında çıkan yargın, itfaiyenin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.

Polis patlamaya neyin neden olduğunu araştırırken, görgü tanıklarının da ifadesini aldı. Görgü tanıkları patlamayla birlikte 1 kişinin işyerinden dışarı doğru kaçtığını belirterek, "Kaçarken sendeleyip düştü, panik halindeydi, daha sonra yeniden kalkıp hızla kaçtı" dedi. Polis işyerinin önünde yaptığı araştırmada kurusıkı tabancaya ait boş bir şarjör buldu.

İşyerinde patlamaya meydana gelen Şahin Karadoğan, buna neyin neden olduğunun henüz belirlenemediğini söyledi. Karadoğan, "İşyerimizde yaklaşık 150 bin TL'lik hasar var. Alt katta bulunan çelik kasadan 3 bin lira ve 3 bin Euro para çalınmış. Patlamanın şiddetiyle dükkanda yangın meydana gelmiş ve bodrum katında duvar yıkılarak yan dükkana da zarar vermiş. Olayı yapan faillerinin bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.